Vår IT-support är stängd tills vidare

Vår IT-support är för närvarande utan bemanning på grund av att den statliga sysselsättningsgarantin upphörde den 1 februari.

Vi arbetar för att hitta en lösning på den uppkomna situationen.

E-postadress till vår support är: support@seniornetvaxjo.se
Telefonnummer till supporten är: 0721-75 04 47

Så här går vår IT-support till just nu

Går du en kurs så prata med din handledare i första hand. I andra hand kommer du på någon av våra kaféträffar. Har du en Apple-produkt (iPhone eller iPad) så går du förstås på Apple-kaféet en måndag förmiddag, har du en Android (smart telefon eller surfplatta) så går du till Androidkaféet på onsdagarna. När det gäller Windows-datorer så är Tallgården på torsdagarna ett förslag. Här kan du läsa om våra kaféer.

SeniorNet Sweden, vår moderförening, har tecknat avtal med ett företag som heter Hemfixare.se. Som medlem i SeniorNet så betalar du för första timmen 349:- istället för ordinarie 399:-, andra timmen är priset 249:-. Läs gärna på deras hemsida som du kommer till genom att klicka här.

SeniorNet Växjö håller fortfarande på att försöka få till en lösning som inkluderar "våra" IT-tekniker Lasse, Peter, John och Lotta. Vi återkommer här så snart någon förändring sker.