Välkommen till SeniorNet Växjö

SeniorNet Växjö är ansluten till SeniorNet Sweden som är en ideologisk och partipolitiskt obunden förening som startade i mars 1997 med ekonomiskt stöd från bland annat IT-kommissionen. Föreningen har till ändamål att främja seniorers användning av digital informationsteknik för anpassning till dagens samhälle.

Medlemsavgiften är 250 kr per år. För denna medlemsavgift får du delta i studiecirklar i grundläggande datakunskap. Studiecirklarna bedrivs mellan kl 9:30 – 12:00 resp. 13:30 - 16:00 på vardagar, se detaljer under rubriken Kurser & anmälan i menyn högst upp eller klicka här. Du betalar 40:- varje träff och då ingår kaffe.

Har du fyllt 55 år är du välkommen i vår gemenskap.
Klicka på den här länken för att anmäla dig: Anmälningsblankett
Välj SeniorNet Växjö som lokal klubb.
Vill du ha hjälp att anmäla dig se nedan under Växjöklubben.

Växjöklubben

Växjöklubben bildades 2002 och har idag drygt 970 medlemmar. Som medlem får du delta i alla våra studiecirklar hur många gånger du vill.

Vill du så kan du också anmäla dig direkt till Janerik Sundh 073-826 13 31.

Ändrad e-postadress

Ändrar du e-postadress är det viktigt att du meddelar oss detta så att du inte går miste om information som vi skickar ut.

Du kan ändra e-postadressen själv på SeniorNet Swedens hemsida, först loggar du in till Medlemssidor med ditt medlemsnr och den kod du valt. Sedan klickar du på Profil och ändrar de uppgifter som inte är rätt och slutligen klickar du på Spara ändringar så är det klart. Lathund

Kommer du inte ihåg lösenordet så klicka på länken "Glömt lösenordet?" på inloggningssidan.

Kursansvarig i SeniorNet Växjö

Janerik Sundh, 073-826 13 31, e-post: janerik.sundh@seniornetvaxjo.se

Vi arbetar för att minska den digitala klyftan och anordnar kurser för dem som inte har någon erfarenhet eller kunskap för att använda sig av Internet och e-post.

Har du funderingar, frågor eller synpunkter om våra kurser kontakta då gärna:
Janerik Sundh, SeniorNet Växjö
E-post: janerik.sundh@seniornetvaxjo.se
Telefon: 073-826 13 31